Menu
Dompleindiner

Uitnodiging
Ontdek het verborgen Domplein, eerste Dompleindiner


Beleef op zondag 8 juni het Domplein op een geheel andere manier en geniet van een goed diner, muziek en een verrassend programma op het Domplein, onder de titel ‘ontdek het verborgen Domplein’. Die avond organiseren Rotary Utrecht en Rotaract Utrecht een diner op het Domplein voor liefhebbers van de stad Utrecht. Zij doen dit samen met studenten van de ROC Midden Nederland en van de Hogeschool Utrecht.

De opbrengst van het ‘verborgen Dompleindiner’ is voor een goed doel en deelname kost €60,- per persoon. Het goede doel is de Rafaelschool in de Utrechtse wijk Kanaleneiland. De Rafaelschool verzorgt voor stad en regio Utrecht (voortgezet) speciaal onderwijs voor kinderen en jongeren met een verstandelijke handicap. Er zijn ruim 180 leerlingen in de leeftijd van 4 tot 20 jaar. De school heeft hoognodig nieuwe speeltoestellen nodig voor de kinderen. www.rafaelschool.nl

Studenten van Hogeschool Utrecht hebben een programma ontworpen voor deze avond. Leerlingen van ROC Midden Nederland zorgen in samenwerking met cateraar OudLondon voor het diner. De avond wordt mede mogelijk gemaakt door diverse sponsors.

De avond start om 17.30 uur en eindigt tegen 22.30. U kunt zich via mail@dompleindiner.nl aanmelden. Voor nadere informatie kunt u ook gebruik maken van mail@dompleindiner.nl. Betalingen kunnen worden gestort op rek.nr. 22.57.62.242, C en E bankiers, Utrecht tnv. Rotary Club Utrecht ovv. Dompleindiner, en zullen ook worden vermeld in de ontvangstbevestiging. Het aantal deelnemers is beperkt tot 225, registratie is in volgorde van aanmelding.

Voor het eerst in de geschiedenis van het Domplein wordt er een diner georganiseerd tussen zijn culturele historie. Wij hopen u hier van harte te verwelkomen. En zegt het voort!

Tot 8 juni!
Organisatie Dompleindiner

Home
1e Dompleindiner
Goede doel
Reserveren
Sponsors
Contact
Links
mail@dompleindiner.nl